Уморени и неподготвени войници, ненадеждна техника, това са основните проблеми на

...
Уморени и неподготвени войници, ненадеждна техника, това са основните проблеми на
Коментари Харесай

New York Times: След десетки хиляди жертви ВСУ попълват загубите със слабо обучени възрастни войници

Уморени и неподготвени бойци, ненадеждна техника, това са основните проблеми на въоръжените сили на Украйна, написа в публикувана публикация в NYT.

ВСУ от ден на ден се концентрират върху окопните боеве, само че след десетки хиляди жертви от началото на военните дейности, редиците на украинската войска постоянно се попълнят с по-малко подготвени и по-възрастни бойци.

В случаите, когато украинската войска изтласква съветските войски от техните позиции, артилерията неотложно стартира да работи по ВСУ, като им пречи да се укрепят.

Разнородността на артилерийските муниции (изпращани от разнообразни страни) кара въоръжените сили на Украйна да харчат доста повече снаряди за поразяване на цели, защото точността на боеприпасите варира доста.

Отбраняващите се сили съвсем постоянно имат преимущество, без значение дали става въпрос за невидими окопи или скрити подразделения за електронна война, които употребяват примамки и камуфлаж, с цел да отхвърлен атакуващите сили.

„ Ние разменяме нашите хора за техните хора и те имат повече хора и съоръжение “, казва украински пълководец, чийто взвод е претърпял повече от 200% загуби от началото на войната.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР